Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων συμμετέχει στην κινητοποίηση ομοσπονδιών (ΟΛΜΕ, Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ, κλπ)την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, προκηρύσσοντας 4ωρη Παναττική Στάση Εργασίας, από την έναρξη του ωραρίου ως τις 12:00 μ.μ., και με συγκέντρωση διαμαρτυρίας

4ωρη Παναττική Στάση Εργασίας

την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

 

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων συμμετέχει στην κινητοποίηση ομοσπονδιών (ΟΛΜΕ, Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ, κλπ)την Παρασκευή  7 Φεβρουαρίου 2014, προκηρύσσοντας 4ωρη Παναττική Στάση Εργασίας, από την έναρξη του ωραρίου ως τις 12:00 μ.μ., και με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9:00 έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47-49), ημέρα κατά την οποία συζητείται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή Ομοσπονδιών κατά της διαθεσιμότητας του ν. 4172.

Η συμμετοχή μας είναι η ελάχιστη έμπρακτη συμπαράσταση στους συναδέλφους που βρέθηκαν άδικα και αντισυνταγματικά στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.


 

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ-ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ


 

Στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού με όλα τα αναγκαία μέσα και το αναγκαίο προσωπικό για να αντεπεξέλθει στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς, την ανάπτυξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας, στην αειφόρο ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.


 

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ