Σε συνέχεια της πρώτης Εγκυκλίου του Νοεμβρίου του 2007, σας ενημερώνουμε ότι η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που έχει οριστεί για την 4η του Δεκεμβρίου του 2007

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της πρώτης Εγκυκλίου του Νοεμβρίου του 2007, σας ενημερώνουμε ότι η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που έχει οριστεί για την 4η του Δεκεμβρίου του 2007, θα πραγματοποιηθεί στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, Βασ. Σοφίας 22, και ώρα 9:00 π.μ. Δεδομένου ότι ο χώρος είναι δεσμευμένος από άλλη εκδήλωση για αργά το απόγευμα και ο χρόνος όλων μας είναι πολύτιμος και επειδή η Τακτική μας Συνέλευση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και χάραξη της πολιτικής και της στρατηγικής του νέου διευρυμένου Συλλόγου μας, σας παρακαλούμε να προσέλθετε κατά την ώρα έναρξης. Στην αντίθετη περίπτωση, όπως γνωρίζετε, η έλλειψη απαρτίας δεν θα επιτρέψει την έγκαιρη έναρξη της Συνέλευσης.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους να ενημερωθούν για τις διατάξεις του νέου μας καταστατικού, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες. Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με αυτό, στην εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. πέραν των απολογισμών του Δ.Σ. και της ελεγκτικής επιτροπής, θα εκλεγεί (-ούν) η Εφορετική(-ές) Επιτροπή(-ές) και θα καθοριστεί η ημέρα και ο τόπος των αρχαιρεσιών. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στην διάθεσή σας.

Υπενθυμίζουμε ότι για όλους τους συναδέλφους έχει ζητηθεί συνδικαλιστική άδεια, μονοήμερη για όσους υπηρετούν στην Αττική και τριήμερη για όσους υπηρετούν εκτός Αττικής. Για τους συναδέλφους από την Βόρεια Ελλάδα υπάρχει η δυνατότητα μίσθωσης λεωφορείου από τον Σ.Ε.Α., εφ’ όσον το επιθυμούν και συμπληρωθεί ικανός αριθμός συμμετεχόντων. Για πληροφορίες και συνεννοήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την συνάδελφο κα Δήμητρα Μαλαμίδου (τηλ. 6947445365).

Παρακαλούμε τους συναδέλφους με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου πιου επιθυμούν να γίνουν μέλη του ΣΕΑ και δεν έχουν υποβάλει ακόμη αίτηση εγγραφής, να στείλουν το συντομότερο δυνατό, (το αργότερο έως την Κυριακή 2-12-07). Η συντριπτική πλειονότητα έχει ήδη κάνει αίτηση, την οποία και ενέκρινε το Δ.Σ.

Όλα τα έγγραφα προς τα μέλη του ΣΕΑ αναρτώνται και στον ιστότοπο του Συλλόγου μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑ,

Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Αθανασούλης

Η Γενική Γραμματέας

Αγγελική Κοτταρίδη