ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

Ερμού 136, 10553 Αθήνα. Τηλ-Fax.: 2103252214, 6937075765, E-mail:archaeol@otenet.gr, www.sea.org.gr

 

Αθήνα, 14/1/2016

Αρ. Πρωτ.: 29

 

ΠΡΟΣ

Όλα τα μέλη του ΣΕΑ

 

 

 

Συνάδελφοι/σες

 

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, με ομόφωνη απόφασή του, σας καλεί να στηρίξετε και να συμμετέχετε μαζικά στις κινητοποιήσεις που έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ για την αποτροπή της κατεδάφισης της Κοινωνικής Ασφάλισης και των νέων αντιλαϊκών μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ.

 

Πρώτος σταθμός της αντίστασης των εργαζομένων θα είναι η συμμετοχή στα παλλαϊκά συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλες τις πόλεις με πρωτοβουλία της ΑΔΕΔΥ.

 

Καλούμε τις Τοπικές Επιτροπές του ΣΕΑ σε συνεργασία με τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ να πάρουν πρωτοβουλίες ενημέρωσης των συναδέλφων και οργάνωσης της παρουσίας τους (με πανό και αφίσες σε συνεργασία με τα υπόλοιπα σωματεία του ΥΠΠΟΑ) στις συγκεντρώσεις όλης της χώρας.

 

Η υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης και η ακύρωση των κυβερνητικών σχεδίων είναι υπόθεση όλων μας!

 

Προγραμματισμός συλλαλητηρίων:

Αθήνα: Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στις 12:00, με συγκέντρωση στην Πλατεία Ομονοίας και πορεία στη Βουλή. Συμμετέχουν και τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Άρτας και Πρέβεζας.

 

Ηράκλειο (Κρήτης): Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στις 12:00. Συμμετέχουν και τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου.

 

Θεσσαλονίκη: Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016. Συμμετέχουν και τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.


 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ