ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

Ερμού 136, 10553 Αθήνα. Τηλ-Fax.: 2103252214, 6937075765, E-mail:archaeol@otenet.gr, www.sea.org.gr

 

Αθήνα, 29/10/2015

Αρ. Πρωτ.: 399

 

ΠΡΟΣ

Όλα τα μέλη του ΣΕΑ

 

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

 

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων χαιρετίζουμε τη θερμή υποδοχή που είχε για τέταρτη χρονιά η πρωτοβουλία της Ημέρας Προβολής του πολυσχιδούς Έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. Την εβδομάδα από 19 έως 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν 65 διαφορετικές δράσεις σε 63 αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και χώρους πολιτισμού με τη συμμετοχή 28 υπηρεσιακών μονάδων σε όλη την επικράτεια, τις οποίες παρακολούθησαν εκατοντάδες συμπολίτες μας και οι οποίες προβλήθηκαν σημαντικά από τα τοπικά και αθηναϊκά ΜΜΕ.

 

Για την αξιολόγηση αυτής της πρωτοβουλίας, παρακαλούμε πολύ να μας στείλετε μια σύντομη αποτίμηση των δράσεων που υλοποιήσατε (αριθμός/κατηγορίες επισκεπτών, ανταπόκριση κοινού, τυχόν δυσκολίες-προκλήσεις, τοπικά δημοσιεύματα κλπ), καθώς και 3-4 αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες. Στείλτε μας επίσης τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας ώστε αυτή η δράση να γίνει ακόμα καλύτερη και γνωστή στο ευρύ κοινό το επόμενο έτος. Οι απόψεις σας είναι πολύτιμες για την αξιολόγηση της συγκεκριμένης προσπάθειας, την αξιοποίησή της για την ανάληψη αντίστοιχων μελλοντικών πρωτοβουλιών καθώς και για την έκδοση σχετικού λευκώματος.

 

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και τους κλάδους της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας που συμμετείχαν εθελοντικά στην εβδομάδα δράσης και προβολής του έργου της.

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ