Συνάδελφοι,

 

σας καλούμε στην εκδήλωση-ενημέρωση που διοργανώνει η ΠΟΕ-ΥΠΠΟ μαζί με τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους του ΥΠ.ΠΟ.Α. για αύριο, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12.00μμ, στο Αμφιθέατρο του ΥΠΠΟΑ με θέματα την αξιολόγηση, τους ελέγχους από το ΣΕΕΔΔ, καθώς και την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση.

Σας ενημερώνουμε ότι έχει χορηγηθεί άδεια απουσίας από τις 11.30πμ έως τη λήξη του ωραρίου για τους μόνιμους και αορίστου χρόνου υπαλλήλους του ΥΠ.ΠΟ.Α και εποπτευομένων δημοσίων υπηρεσιών και Ν.Π.Δ.Δ. που εργάζονται στην Αθήνα.

Υπενθυμίζουμε ότι η απεργία-αποχή απο την αξιολόγηση συνεχίζεται.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ-ΥΠΠΟ 24-9-2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  (Π.Ο.Ε. - ΥΠ.ΠΟ.)
΄Ετος Ίδρυσης 1989

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1β, 105 55, ΠΛΑΚΑ
ΤΗΛ. 210 3220992  FAX: 210 3236294 
www.poeyppo.gr    info@poeyppo.gr


Αθήνα 24/9/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέμα: «Ενημέρωση εργαζομένων την Πέμπτη 25/9 από την Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.  στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου»

Η Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. μαζί με τους πρωτοβάθμιους Συλλόγους του ΥΠ.ΠΟ.Α. στην Αθήνα, διοργανώνει, εν’ όψη των εξελίξεων στα κρίσιμα ζητήματα: Α) της αξιολόγησης, Β)των ελέγχων από το Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. για τη μετατροπή των συμβάσεων εργασίας, Γ)της Απεργίας- Αποχής που έχει κηρύξει η Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. από κάθε φάση και των δύο διαδικασιών, Δ) καθώς και του νέου Οργανισμού του ΥΠ.ΠΟ.Α., ενημερωτική συζήτηση στο Αμφιθέατρο του ΥΠ.ΠΟ.Α. την Πέμπτη  25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:00 μ.μ.
Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων της Αθήνας έχει χορηγηθεί, από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, άδεια απουσίας από τις 11:30 μέχρι τη λήξη του ωραρίου εργασίας. Η άδεια αφορά τους μόνιμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλους του ΥΠ.ΠΟ.Α και εποπτευομένων δημοσίων υπηρεσιών και Ν.Π.Δ.Δ.
Η παρουσία όλων των συναδέλφων στην ενημέρωση είναι απαραίτητη.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ