ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ
Ερμού 136, 10553 Αθήνα. Τηλ-Fax.: 2103252214, E-mail:archaeol@otenet.gr, www.sea.org.gr
 
 Αθήνα,   19/2/2024

Αγαπητές/οι συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Οι δράσεις "Περιηγήσεις με την Αρχαιολογική Υπηρεσία" και "Μουσειο-λόγιο" του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για το 2024 ξεκινούν με την περιήγηση - ξενάγηση των μελών του Συλλόγου στο Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 11.00 π.μ. στο πλαίσιο του «Μουσειο-λόγιου» (επισυνάπτεται η πρόσκληση).

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) έκανε δεκτό το αίτημα του ΣΕΑ για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (αμφ. Τρίτση) προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι επόμενες διαλέξεις και τα εργαστήρια του Συλλόγου στο πλαίσιο των κύκλων "Περιηγήσεις με την Αρχαιολογική Υπηρεσία" και "Μουσειο-λόγιο" για το 2024.

Το πλήρες πρόγραμμα θα σας αποσταλεί σύντομα.

Όπως γνωρίζετε, μετά από την εκδικητική έξωση-δίωξη από την ιστορική έδρα μας στην Ερμού, οι διαλέξεις του 2023 πραγματοποιούνταν στο Μουσείο Ηρακλειδών. Για άλλη μια φορά εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο Μουσείο Ηρακλειδών για τη φιλοξενία που ασμένως δέχτηκε να μας προσφέρει.

Ο Σύλλογός μας συνεχίζει να δίνει τον αγώνα της επιστροφής του στην ιστορική του έδρα.

Συνεχίζουμε τις δράσεις του Συλλόγου αναμένοντας την οριστική δικαίωσή μας από το Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά την εκδίκαση στις 20/3/2024.
 
Συμμετέχουμε - στηρίζουμε τις δράσεις του Συλλόγου  μας!
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑ