Αθήνα,   14/6/2023

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΕΑ στην Αθήνα, Δευτέρα 19/6/2023

Συναδέλφισσες-οι,
Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19/6/2023 στην Αθήνα, στον κινηματογράφο Ideal (Πανεπιστημίου 46, στάση μετρό «Πανεπιστήμιο»).
Επισυνάπτεται η άδεια απουσίας που έχει ήδη κοινοποιηθεί στις Υπηρεσίες.
H ώρα προσέλευσης είναι 9.30 πμ και η ώρα έναρξης της συνέλευσης είναι 10.00 πμ.

Ημερήσια διάταξη:
1.       Διοικητικός απολογισμός
2.       Οικονομικός απολογισμός
3.       Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
4.       Απόφαση για ημερομηνία εκλογών και πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου

Συμμετοχή-παρακολούθηση
Υπενθυμίζουμε στα μέλη ότι, προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες της συνέλευσης και των εκλογών, είναι απαραίτητη η τακτοποίηση τυχόν οικονομικών εκκρεμοτήτων έως και την ημέρα της συνέλευσης. Οι συνάδελφοι-ισσες που έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό για την συνολική εξόφληση των εκκρεμοτήτων τους θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει το ποσό των οφειλόμενων συνδρομών, όπως έχει συμφωνηθεί.
Τα έξοδα μετακίνησής των μελών θα εξοφληθούν ηλεκτρονικά (μέσω web banking) το συντομότερο δυνατόν. Τα έξοδα θα καλυφθούν ως εξής:

-          Για θαλάσσιες μετακινήσεις, θα κατατεθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο πλοίου κατηγορίας 3ης θέσης.

-          Για χερσαίες μετακινήσεις, με αυτοκίνητο ή ΚΤΕΛ ή τρένο, θα κατατεθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ μετ’ επιστροφής.

-          Σε περίπτωση κοινής μετάβασης με ΙΧ στη συνέλευση δύο (2) και άνω μελών του ΣΕΑ θα καλυφθεί το σύνολο του κόστους μετακίνησης (απαραίτητες οι αποδείξεις καυσίμων και διοδίων).

-          Για εναέριες μετακινήσεις θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ ή πλοίου, ανάλογα με τον προορισμό. Σε περίπτωση που το αεροπορικό εισιτήριο είναι χαμηλότερου κόστους από τα προαναφερθέντα, θα εξοφληθεί στο ακέραιο.

Τα παραστατικά των μετακινήσεων, παρακαλούμε να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (archaeol@otenet.gr) μαζί με τα απαραίτητα στοιχεία: Τράπεζα (κατά προτίμηση ALPHA Bank), λογαριασμός ΙΒΑΝ, ονοματεπώνυμο πρώτου δικαιούχου.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΑ,
 
Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
 
Δέσποινα Κουτσούμπα
 
Εύα Γιατρουδάκη